EDREMİT'TE ERBAKAN HAFTASI” KUTLANACAK

EDREMİT

Altınoluk`ta Milli Görüş ve Erbakan Haftası” kutlanacak. İki gün süren etkinliklerde Altınoluk'ta Mevlid-i Şerif ve Hayır Yemeği ile Konferans verilecek





Edremit Saadet Partisi İlçe ve Altınoluk Belde Teşkilatı tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın vefatının 2. nci yılında Milli Görüş ve Erbakan Haftası” olarak kutlanacak. İki gün süren etkinliklerde Altınoluk'ta Mevlid-i Şerif ve Hayır Yemeği ile Konferans verileceği açıklandı.

Edremit Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Şenol ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Altınoluk Belde Teşkilatı Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın vefatı nedeniyle Körfezde Hakimiyet Gazetesini ziyaret edip tüm Edremit halkı ile Körfez halkını Şubat ayının son haftasında   Milli Görüş ve Erbakan Haftası” etkinliği kutlamalarına davet etti.



MİLLİ GÖRÜŞ VE ERBAKAN HAFTASI”

Edremit Saadet Partisi İlçe ile Altınoluk Belde Teşkilatı tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan`ın vefatının 2. nci yılında Milli Görüş ve Erbakan Haftası” etkinliği içerisinde 1 Mart 2013 Cuma günü saat 11.00`de Altınoluk Ayvalıburun Camisi Mevlid-i Şerif ve Hayır Yemeği verileceği akşam saat 20.00'da ise Altınoluk Ayhan Şahenk Düğün Salonunda Konferans verileceği açıklandı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan 27 Şubat 2011 de Allah'ın rahmetine kavuştuğunu, bu vesile ile teşkilatlarımız tarafından 22 Şubat ile 3 Mart tarihleri arasını Milli Görüş ve Erbakan Haftası” etkinliklerinin düzenleneceğinin açıklamasını yapan Edremit Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Şenol, 1969 da Konya'dan bağımsız aday olarak Milli Görüş hareketini başlattı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan kendisine Bir Çiçekle Bahar Olur mu”  diyenlere her bahar bir çiçekle başlar” diyerek Milli Görüş hareketini başlatmıştır” dedi.



YAHUDİLERİN VE HIRİSTİYANLAR İSLAM'DAN İNTİKAM ALIYOR”

Yahudilerin ve Hıristiyanların yüz yıllardır amaçlarının bir İsrail bayrağında olduğu gibi Fırat ile Nil nehirleri arasında Büyük İsrail Devletini” kurmak olduğunu belirten Erbakan'ın haklı çıktığını açıklayan Başkanı Ahmet Şenol, Haçlı seferlerinde haçlılar hep karşılarında Selçuklu ve Osmanlı Türklerini buldular. Amaçlarına ulaşamayınca şimdide ülkede 40 milyon kişiyi aç bırakarak zayıf düşürmeye çalışıyorlar. Onların girdiği yerde başta Sudan, Filistin ve Afganistan'da kan ve gözyaşı var. Tespitleri ne kadar doğru çıktı. Yahudilerin ve Hıristiyanlar İslam'dan intikam alıyor” dedi.



MİLLİ GÖRÜŞ KURTULUŞ YOLUDUR”

Hocamın 20 yıl önce verdiği konferanslar, ülkemizde bu güne ışık tutacak niteliktedir. Bu gün de aynı problemler hat safhadadır. Türkiye`nin ekonomisi, dar gelirli, emekli, işçi memur inliyor. Hocamın 20 yıl önce söylediği, iktidara geldiğinde yaptığı çalışmalar bu gün yine aynıdır" diye tespitte bulunan İlçe Başkanı Şenol, Milli Görüşün ne olduğunu, Türkiye`ye neler getirdiğini ve bırakılsaydı neler getireceğini insanımıza anlatmaya çalışacaklarını söyledi.

Necmettin Erbakan'ın yıllarca tüm yaz boyunca cemaatle birlikte Cuma Namazlarını kılıp, tüm dünyaya basın yoluyla mesajlar verdiği Altınoluk'taki Ayvalıburun Camisi Mevlid-i Şerif ve Hayır Yemeği ile Altınoluk Ayhan Şahenk Düğün Salonunda gerçekleştirilecek olan konferansa Edremit halkı ile Körfez halkını davet etti. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı